Въпроса ми е следния..имам Alfa 156 1.6 TS и така добре спестени пари има ли начин да и сложа Turbo и ако да може ли накой да ме насочи към майстор който може да го монтира и настрой благодаря ви предварително ;]
Известие
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от turzi Покажи съобщениеВъпроса ми е следния..имам Alfa 156 1.6 TS и така добре спестени пари има ли начин да и сложа Turbo и ако да може ли накой да ме насочи към майстор който може да го монтира и настрой благодаря ви предварително ;]Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеПокарай я още и така или иначе ще роди рано или късно, тогава имаш възможност да сложиш друг двг или да си купиш по мощна кола
Моето мнение е че този мотор не е подходящ за турбиниране, да не забравяме че не само мотора прави бързата кола, ами спирачки, стабилност и т.н. и т.н., общо взето си трябват доста пари и нерви за да стане както трябва.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment